Det kommer ut nya telefoner hela tiden, med varierade framgång. I år har det dock kommit ut två telefoner som förtjänas att hyllas. 

iPhone 6

Som med alla andra appleprodukter har den specifika tillbehör som inte är universella och de som inte gillar Apple säger gärna att telefonerna aldrig förbättras och är onödigt dyra.

Men med den här telefonen har Apple verkigen lyckats. Om man vill ha riktigt stor skärm ska man välja iPhone 6 Plus. Men den vanliga iPhonetelefonen har också en bra skärm som rymmer mycket. Den har bra med lagringsutrymme och en väldigt bra kamera. Batteritiden är också helt okej med tanke på hur mycket kraft som finns i telefonen.

Sony Xperia Z3

För Androidanvändare är det här telefonen för dig. Om du vill ha en mindre skärm har de också en Compact version som är lite lättare att hålla och styra med en hand.

Kameran är fantastisk, över 20 megapixlar. Den är snabb, har en väldigt bra färgåtergivning i skärmen och det bästa av allt… den långa batteritiden. Med deras Ultra Staminaläge kan batteritiden räcka i upp till fyra dagar. Du kan inte göra saker som att surfa eller skicka MMS, endast de mest essentiella, men det är perfekt om du har lite batteri och är utan laddare.