Ute på marknaden finns en rad olika bekämpningsmedel som du kan använda i ditt hem för att bli av med ohyra så som silverfisk. Men med bekämpningsmedel kommer ofta gifter, kemikalier och andra mindre önskvärda egenskaper att ha i hemmet.

100 % miljövänligt och effektivt

En väldigt effektiv och väldigt skonsam metod för att bli av med silverfiskar är Rödcederolja. Rödcederolja är ett giftfritt och ekologiskt medel som du utan dåligt samvete kan använda i ditt hem – på alla tänkbara platser där ohyran bor. För det är inte bara silverfiskar som denna olja biter på. Du kan även i samma veva bli av med bland annat malar och pälsänger.

För att säkerställa oljans effekt kan du spraya ut medlet innan du går och lägger dig på kvällen. Det är nämligen vid skymning och på natten som silverfisken är som mest aktiv. Upprepa gärna behandlingen och med lite tålamod blir ditt hem snart fritt från ohyran.

Testa redan idag

För bästa effekt kombinerar du rödcederoljan med Rödcederträ och silverfiskfällor. Således blir du snabbare av med dina oönskade gäster genom att komplettera oljan med dessa produkter. Läs mer här – och se hur du får ditt hem fritt från silverfiskar och annan ohyra.